Carmen & Beryl

Even voorstellen! Wij zijn Carmen & Beryl, twee jonge creatieve zussen uit het hoge noorden van Friesland. Wat leuk dat je in onze webshop komt kijken! Wil je wat meer weten over ons verhaal? Lees dan hieronder wat wij daarover vertellen.

Beryl:

“De creativiteit zat er van jongs af aan in. Een opleiding in deze sector was dan ook voorbestemd. Ik heb Mode & Design gevolgd in Leeuwarden en leerde het materiaal leer kennen. Ik was opslag verliefd! In 2015, toen ik 18 jaar was, ben ik begonnen met eerst kleine etuitjes te maken. Vervolgens maakte ik een shopper voor mezelf en zette deze op mijn eigen facebookpagina. Ik kreeg zo veel leuke en enthousiaste reacties, dat ik deze shopper ook voor vrienden en familie ben gaan maken. Ik bedacht weer nieuwe creaties van leer, tassen groot en klein, en vond dat het tijd was voor een eigen naam, logo en Facebook en Instagram pagina. Beryl Tassen & Accessoires was geboren! Niet veel later kwamen er winkels die mijn tassen wilden verkopen en ook werd het een poosje later tijd voor een eigen webshop.

Inmiddels heb ik van mijn grootste hobby mijn beroep kunnen maken en dat geeft mij iedere dag weer vlinders in mijn buik. Sinds 2017 is mijn zus Carmen erbij gekomen en als zusjes vullen we elkaar perfect aan. Iedere dag werken wij met onwijs veel plezier aan ons bedrijf met als doel vele vrouwen blij maken met unieke, handgemaakte producten. Het is super leuk om als zussen samen te werken en de hele dag door komen er nieuwe, creatieve ideeën in ons hoofd naar boven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een stukje creativiteit in zich heeft en dat kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. Door op een creatieve manier in het leven te staan, kan je niet alleen jezelf en anderen een plezier doen, maar voelen mensen zich ook veel beter! Dit is de absolute reden waarom ik zoveel van dit vak houd.”

Carmen:

“Iedere dag werken wij met ontzettend veel liefde aan jullie bestellingen. Het gehele proces wordt door ons zelf uitgevoerd: Het snijden van de patronen uit het leer, het naaien van de tassen, de social media, de webshop, de fotografie enzovoort. Geen massaproductie, maar items die met veel liefde handgemaakt zijn in ons eigen atelier en een glimlach op je gezicht toveren als je ze ziet en gebruikt.

Er liggen nog onwijs veel dromen op het plankje, en op zijn tijd hopen wij iedere keer weer eentje te verwezenlijken. Wij halen kracht uit het bedenken van nieuwe ideeën en dit proces gaat altijd door. We doen dit voor jullie, en dankzij jullie. Jullie zijn de drijfveer achter ons bedrijf. En daar zijn wij elke dag onwijs dankbaar voor.”