Tas op maat

Je eigen perfecte tas!

Bestaand model in een andere kleur bestellen  

Heb je een tas, portemonnee of accessoire gezien in onze webshop maar niet in de juiste kleuren? Vul het contactformulier in en laat ons weten welke tas jij wilt bestellen en in welke kleur of kleurencombinatie. Onderaan deze tekst vind je onze kleuren en prints. Er is veel mogelijk en wij maken graag de perfecte tas voor jou! Bij een andere kleur of kleurencombinatie, blijft de prijs van het item gelijk. We zullen zo gauw mogelijk reageren op je bericht.   

 

Aanpassen bestaand model  

Wil je een bestaand model uit onze collectie aanpassen? Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij gaan voor jou kijken naar de mogelijkheden. We laten je zo gauw mogelijk weten of het mogelijk is en wat de meerprijs zal zijn.  

 

Nieuw model laten maken  

Ook is ook mogelijk een tas op maat te laten maken. Heb jij al een tijdje de perfecte tas in gedachten, maar kom je hem maar niet tegen? Wij helpen je graag jouw droomtas samen te stellen. Houd er rekening mee dat wij voor het ontwerpen van een nieuwe tas en het maken van nieuwe patronen met een uurtarief rekenen, waardoor de tas in een hogere prijsklasse zal vallen. Vul het contactformulier in en laat ons weten wat je in gedachten hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook ben je altijd van harte welkom om eens gezellig langs te komen in ons atelier/winkel!  

Bestand/foto toevoegen
Nog bestand/foto toevoegen